Moonlight en haar veulen

Ik was heerlijk met Moonlight alleen die dag. Haar hoofd op mijn schouder en zij maar snuffelen met die grote neus van haar.
Opeens draaide ze zich om en kwam met haar achterhand bij mijn gezicht staan, automatisch ging ik haar achterhand masseren. Ze vond het heerlijk en ging diep ademhalen, opeens een wee en toen die over was kwam ze weer met haar hoofd bij me. Dit ritueel herhaalde zich steeds, ik vond het geweldig dat ze me zo vertrouwde.
Toen kwam de vrouw waar ik geslapen had de vorige dag en zij heeft er al die tijd bij gestaan en vond het ook heel bijzonder dat Moon dit deed. (ik dacht nog als je dit vertelt gelooft niemand dat toch.)
De weeŽn kwamen om de 10 a 15 minuten en we konden ook de ontsluiting zien, maar voorlopig was het nog niet zover. Die vrouw zei: kom dan gaan wij eten en ga je na het eten terug, Els zou het over nemen.
Om 20.30 ging de telefoon Els... de weeŽn waren opgehouden en zij ging vanavond nog wel even kijken. Ik ben om 21.00 gaan kijken want ik had toch geen rust. Ze stond rustig te eten en inderdaad de weeŽn waren er niet meer.
Zij had mij natuurlijk ooit eens 2 cijfers laten zien een 2 en een 3 waar ik 23 van heb gemaakt dus 23 april. Zij was wel 16 april uitgerekend maar, dacht ik, de natuur laat zich niet dwingen en het was nu de 14e dus nog een week dacht ik. Opeens kwam ze weer met haar achterhand bij me staan. Ik masseren weer en ja hoor een wee. Nu kwamen ze om het halfuur, ik dacht zou ik het dan toch mee mogen maken. Om 22.30 kwam Els weer en om 23.00 de boer en weg waren de weeŽn.
Ik baalde maar ja, het was niet anders. Na bij de boer nog wat te hebben gedronken ben ik toch maar gaan slapen met de mobile telefoon. Als er wat was zouden ze bellen. Om 7.30 de volgende dag was ik er weer. Geen weeŽn en geen veulen en ik moest echt terug naar huis dus ging ik nog even gedag zeggen.

De volgende dag ging om 7.30 de telefoon. Het was Els, het veulen was er. Ik begreep het niet en die 2 en 3 dan? Ja, zei Els, je gelooft het niet, maar het is geboren tussen 2 en 3 vannacht. (Dus dat moet ik nog leren, het interpreteren van de cijfers).
Ik had dagdienst maar daarna ben ik gelijk terug gegaan. De bevalling was zwaar, ze hebben moeten trekken, maar verder was alles goed. Moonlight was heel onzeker en had zoiets van, wat is dat nu?
Het veulen mocht eerst ook niet drinken maar toen ik kwam dronk het gelukkig. Ze schermde het helemaal af, je mocht het niet zien, ze ging er steeds voor staan.
Toen ik eindelijk met haar alleen was liep het veulen in de richting van mij, ik mocht het heel even aaien, maar ook echt maar heel even en toen ging ze er tussen staan. Ik was al dol gelukkig want niemand had het nog mogen aaien, dus vertrouwde ze het een beetje met me.
Nou, ik ben toen weer naar huis gegaan om haar haar rust te gunnen. Ze maken het beide nu goed en natuurlijk moest ik een keer met ze op de foto.

Moonlight en haar veulen
Moonlight en haar veulen