De Kat Minos

Via het werk kwam ik in aanraking met een vrouwtje, die een hele begaafde dochter heeft. Nog erg jong en nog niet wetende wat ze met haar gave kan doen.
Die dochter woonde in bij haar a.s schoonouders. Zij had een zwarte kat, deze plaste overal waar die kwam. Dus vroeg die moeder wil jij niet eens gaan kijken? Ik er naar toe. De zwarte kat verstopte zich vaak en hield niet zo van bezoek. Na een tijdje kwam Minos binnen en eens kijken wie er was.
Ik probeerde contact te maken met de kat en hij sprong naast me op de bank. Ik vroeg aan de kat wat het probleem was. Er was geen probleem, maar hij hielp zijn vrouwtje. Hij liet me een beeld zien dat hij elke nacht op haar zonnevlecht ging liggen en zo de negatieve energie weghaalde.
Toen ik dat vertelde zei ze: “Ja, elke nacht rond 3.00 uur ligt hij boven op me." Maar waarom die dan in huis plaste? Dat begreep ik niet. Het huis was niet goed volgens Minos. Ook dat klopte volgens het meisje, maar binnenkort kregen zij en haar vriend een eigen huis met tuin.
Tegelijker tijd kreeg ik een beeld dat Minos zou sterven en ik zei: “Je mag hem niet naar buiten laten hoor, dat wordt zijn dood.” “Ja gek hè,” zei het meisje, “dat gevoel had ik ook.”
Na weken kreeg ik een email. Ze was verhuisd en kon Minos toch niet binnen houden, dus liep hij regelmatig buiten. Het ging heel erg goed en Minos plaste ook niet meer in huis.
Weken daarna klikte ze me aan op icq, Minos was dood, hij had zich opgehangen in een heg, de buurman had hem gevonden.
Dit zijn dan ook van die dingen waarvan ik niet blij ben als het uitkomt.