Lexi

Lexi Ik kreeg een mailtje over een labrador Lexi. Zij was al op leeftijd en kwam uit het asiel. Ze wisten niet precies hoe oud zij was. Maar zij werd wat strammer en was wat apathisch of ik misschien eens wilde kijken. Ik maakte contact met boven en voelde haar foto.

Ze gaf aan dat er ongeveer 6 maanden geleden iets gebeurd was. Spanning in huis. Dit associeerde ze met haar vorige huis. Daar was heel veel ruzie en spanning in dat gezin.
Lexi ging zich terug trekken. Ondanks dat ze al 8 jaar bij deze familie was bleven de littekens van vroeger gevoelig. Doordat ze die spanning opbouwden draaiden haar chakra’s niet goed. Zij kon die spanning dan ook niet kwijt. Ze zei dat haar baasjes zich zorgen maakten over haar en dat vond ze heel erg.
Ze liet me haar hoofd voelen en gaf aan dat ze een kleine tia (herseninfarct) had gehad aan de linkerkant. Dat konden ze zien doordat ze wat zwabberde met de rechter achterkant.

Ik gaf het advies om Lexi zachtjes te bekloppen en af te strijken zodat die opgehoopte energie een weg kon vinden de aarde in. Ik vroeg aan boven of zij de chakra’s wilden instralen. Ik kreeg een mailtje terug dat, nadat ze behandeld was, ze minder apathisch was en zij beklopten en streken haar elke dag een paar keer af, wat haar zichtbaar goed deed. Ze was wat minder stram en als voorheen het lopen ging ook beter.
Daarna kreeg ik regelmatig een mailtje of ze nog een keer ingestraald kon worden want ze ging weer wat achteruit en steeds na het instralen ging het beter.

Op een dag deed ik weer haar foto en voelde een druk in haar hoofd. Ze had weer een tia gehad of er zat iets te broeden. Haar baasje had ook geschreven dat ze wel achteruit ging. Zo ging dit nog enkele weken door. En in Januari deed ik wederom haar foto.
Ze gaf aan dat ze op was en dat ze het voor gezien hield op deze aarde. Dit is altijd erg lastig om te mailen dus zei ik dat ze wel achteruit ging en erg moe was. Zij was er klaar voor, maar wij zijn dat eigenlijk nooit.
Toen kreeg ik 2 weken later een mailtje dat Lexi over was.Verlost van pijn en de onrust in haar. Ik vond dit een hele bijzondere ervaring omdat Lexi snel contact wilde en ook steeds weer zichtbaar opknapte na het doen van de foto. Ik blijf het steeds weer een wonder vinden keer op keer.
Lexi heeft een niet zo leuke start gehad maar hele fijne laatste jaren en daarom kon zij goed over. Ik ben blij dat er mensen zijn die uit het asiel een hond halen voor een tweede kans en ik hoop dan ook dat er meerdere honden zullen volgen die hun leven zo mooi af mogen sluiten. Rust zacht lieve Lexi