Het verhaal van Dario

Dario Ik kreeg een mail over Dario. Dario is een Groenendaeler en was net 2 jaar geworden. Ze hadden hem vanaf 8 weken. Hij is altijd al onzeker geweest vooral buiten. Ze waren meteen op cursus gegaan. Voor hen was hij lief maar tegen vreemden en buiten moet hij niks hebben en haalt hij uit. Ze hadden inmiddels Bachbloesem-druppels voor hem zodat hij zich wat meer af kon sluiten. En ze hoopten dat ze op de goede weg zaten. Hij heeft wel een mooie uitstraling schreef ze. Of ik eens contact met hem wilde leggen zodat ze misschien nog wat anders konden doen. Zodat hij zich beter op zijn gemak zou voelen.

Ik kreeg de foto van Dario en inderdaad, een mooie hond met goeie uitstraling. Dario voelt aan als een lieve zachte hond en heel gevoelig voor zijn omgeving. Veel dieren zijn gevoelig maar sommigen hebben het net iets erger dan de ander. Zijn uitvallen was het verbergen van zijn onzekerheid, daarbij voelde hij hen ook sterk aan. Met als gevolg een wisselwerking. Ze lopen buiten, er komt een hond, baas gaat al verstarren onbewust, Dario pakt het op en het cirkeltje is rond. Dit gebeurt heel vaak deze wisselwerking tussen baas en hond.

Spanningen die er geweest zijn tussen jullie zuigt hij op als een spons, de angst heeft hij van zijn moeder.Toen zij zwanger was is er iets gebeurd waardoor de moeder erg geschrokken is dit is bij 2 pups van het nest blijven hangen waaronder Dario. Hij geeft aan dat jullie in het begin veel van hem wilden, dit is door zijn ogen gezien he. Hij moest goed gaan leren luisteren. Een echte Groenendaeler worden :-)

Als er met hem gewerkt wordt, vindt hij dat leuk.
Hij is niet goed geaard. Zijn zonnevlecht is wat verstoord en daardoor draaien zijn andere chakra’s ook niet regelmatig.
Hij laat mij steeds een beeld zien uit zijn puppen tijd dat jullie staan te zwaaien met een lapje of een sok of zo dat moest hij dan pakken. Hij vond en vindt dat nog steeds erg leuk.
Ik hoor steeds een piepje van een of ander speeltje. Is dat kwijt of stuk? Dat vindt hij jammer dat hij dat niet meer heeft.

Ik kreeg een mail terug dat ze een brok in haar keel had. Het was allemaal zo herkenbaar. Dat piepje was stuk en ze ging gelijk een nieuwe voor hem kopen. In overleg heeft ze nog een toevoeging gedaan bij de Bach druppels en nu maar kijken hoe Dario zich verder ontwikkelt.
Het is toch heel mooi dat boven het contact legt en laat zien dat hij zijn piepertje zo mist. Zij was stil van de boodschap van Dario via boven. En ik ben dat steeds weer. Zo mooi het contact tussen mens en dier.