Make your own free website on Tripod.com

Hoe het allemaal begon

paard met open beenAlweer een hele tijd geleden is het begonnen op de manege waar mijn dochter reed, daar stond een paard met open benen en een met zadelplekken. Voordat ik er erg in had was ik aan het magnetiseren, het ging volledig langs me heen.
Ik had ook een drang om er elke dag naar toe te gaan. De eigenaar van de paarden zag verbetering en vond het goed dat ik kwam. Op het moment dat ik bezig was vond ik het doodnormaal, totdat ik dan naar huis reed en in de spiegel keek van de auto en dan dacht ik: “Waar ben ik toch mee bézig!!” , snapte er zelf eigenlijk niets van maar de paarden werden heel relaxed en gingen geeuwen , tot op een dag dat een van de twee erg onrustig werd, ging bokken en in het rond hapte. Het gekke was dat hij met mij heel voorzichtig was, ik streek zijn benen af elke keer en wist niet waarom.

Omdat ik eigenlijk niet wist wat ik allemaal deed , heb ik Fokko Huisman een brief geschreven en deze vertelde dat ik teveel energie aan het paard gaf omdat er meer met hem was dan alleen die zadelplekken. Hij schreef ook dat ik hem af moest strijken langs de benen om hem te aarden, dat deed ik dus onbewust al. Ook zei hij, als de behandeling aanslaat, beesten gaan geeuwen dus weer een bewijs, maar toch was ik nog heel onzeker hoor.

*